Design and Architecture,
the combination that guides us.

Over Novalux
Halos
Halos

Halos

Met de decoratieve lichtringen HALOS brengt u een ruimte tot leven. De discrete ronde lijnen dagen u uit tot het creëren van een subtiel gevoel van oneindigheid en elegante verfijning. Met hun minimale vormgeving en de uitvoering met direct of indirect licht in twee afmetingen, is dit verlichtingsconcept een bron van inspiratie voor uw lichtdesigns in residentiële en commerciële omgevingen.

Bekijk Halos
Lucky

Lucky

De LUCKY-familie laat zich harmonisch integreren in een architectonische context. Dankzij de vele varianten en accessoires is dit het systeem bij uitstek om met verlichting het perfecte lijnenspel te ontwerpen en te realiseren in residentiële, commerciële en kantooromgevingen.

Bekijk Lucky
Cartoon 16 EVO

Cartoon

De CARTOON-familie heeft met zijn uniek innovatief concept een ruime voorsprong op andere lineaire verlichtingsideeën. Geniaal door zijn eenvoud! Het systeem bestaat uit een gipsplaat met een geïntegreerd aluminium profiel met ledstrip, waarmee u oneindig composities kunt ontwerpen. Spelen met vormen, hoeken en randen die ononderbroken doorlopen van wand op plafond, wordt snel en gemakkelijk uitvoerbaar met onze CARTOON-innovatie.

Bekijk Cartoon

Uw project in een nieuw licht?

Maak een afspraak of vraag snel meer documentatie aan over de innovatieve producten van Novalux.

Informatie aanvragen