Design and Architecture, the combination that guides us.

Systemen

Producten met een hoog rendement en een minimalistisch design: de perfecte combinatie van technologie en elegantie. Een compleet gamma van lineaire systemen voor het creëren van doorlopende lijnen in projecten die een hoge verlichtingssterkte en lage verblinding vereisen. Hiermee kunt u architecturale details met stijl presenteren en creëren in een breed scala aan toepassingen.

Plafond- en muurverlichting

Ontdek alle producten om een complete verlichting te realiseren. Het assortiment Halos met zijn lichtringen brengt elke ruimte tot leven. Minimalistisch en tijdloos design, met discrete ronde lijnen, verkrijgbaar in drie versies: directe verlichting, up/down of met interne verlichting. Al dan niet gependeld en verkrijgbaar in twee formaten. Een mooie inspiratiebron voor al uw verlichtingsprojecten, zowel in residentiële als commerciële ruimtes en kantoren.

De P-30 Ready-profielen combineren functionaliteit en een decoratief uiterlijk om sfeervolle en elegante verlichting tot leven te brengen.

Downlights

Flexibele inbouwspots die krachtige prestaties en elegant design perfect combineren. Novalux biedt een compleet assortiment aan oppervlakte- of spot-, plafond- en wandverlichting voor residentiële en commerciële verlichting. Novalux downlights garanderen een uitstekende verlichting dankzij lage verblinding en uitstekende lichtkwaliteit (CRI> 90) voor een breed scala aan toepassingen.

Cartoon Lighting

De CARTOON-familie heeft met zijn uniek innovatief concept een ruime voorsprong op andere lineaire verlichtingsideeën. Geniaal door zijn eenvoud! Het systeem bestaat uit een gipsplaat met een geïntegreerd aluminium profiel met ledstrip, waarmee u oneindig composities kunt ontwerpen. Spelen met vormen, hoeken en randen die ononderbroken doorlopen van wand op plafond, wordt snel en gemakkelijk uitvoerbaar met onze CARTOON-innovatie.

Uw project in een nieuw licht?

Maak een afspraak of vraag snel meer documentatie aan over de innovatieve producten van Novalux.